Vide Boltez

Poglej Vide, sem se odločil da ti posvetim nekaj besed.Malo sem seveda pozitivno sprejel kritiko, da se igram z bloganjem.Pač paše mi.Eni gledajo filme, jaz se pa malo drugače “sproščam”.Sej sem malo brskal po googlu, pa sem našel tudi tvojo stran.Samo je že malo v letih.Daj če utegneš, si naredi blog.Mogoče ti bo kul.Drugače pa Spoštovanje za triglav.”Maš muda”.Jst bi šel tudi s tabo nazaj, če bi tako pihalo.(če bi do tam sploh prišel).Nč grem pančkat, delam jutri.Se slismo v petek za kak basket pa pirček.

Vesel bom tvojega komentarja.

  • Share/Bookmark


3 odgovorov v “Vide Boltez”

  1. Lepo da si linkal mojo stran, ki sem jo izdelal še v prejšnjem tisočletju, mi je všeč da še vedno rabota. Ja ni kaj, lepo da blogaš bo treba ti povečat kabl za internet, da bo šlo več podatkov skoz.
    Ja kaj reči o triglavu, “zajebano” Se mi pa že svita naslednja ekipa, ki bi lahko po hitrem postopku osvojila kakšen hud vrh sam brez mene. Jst letos samo še na Krnsko jezero in Krn “z Bramacom na Vrh”. Pol bo pa dost za par let. Pol pa samo še Kolpa pa morje.

    p.s. 1 sekundo sem bil na filmčku, to pomen 2 EUR v moj žep, ja stari avtorske pravice so zajebana stvar.

  2. Lep komentar.Se strinjam stabo za kolpo pa morje.Bolj ziher kot gore.Se mi pa dopade tvoja črnobela slikca. Ni kaj, taprav podgurc.Ajd lp

  3. ja, slikca fulkul..

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !