Tako naredim pa jaz

Že v Pogovor z: sem povedal, da imam zelo rad pice.Jedel sem jih v že zelo različnih picerijah in seveda zelo različne.Ponavadi sem vedno naročal morsko(najboljša mi je bila v Legendah,kjer je sicer vse drugo zanič!!), pa sem se je naveličal, potem kraška, pa sem bil skoz žejen,zadnje čase mehiška, pa skoz goflja peče toda najboljša mi je pa ta, katero si naredim sam doma!!!Obvezno mora biti zraven pivo in Ekipa, da med hranjenjem še kaj prečitam!! 

                                                           picarudolf-450-450.jpg

Direkt iz pečice vzeta!Pol sem jo zmazal, ni šlo več, ker sem kar debelejše testo naredil!!!Mmmmm…….

  • Share/Bookmark


5 odgovorov v “Tako naredim pa jaz”

  1. A lahko pridem probat? :P
    Pa pol si jo zmazal? Kam tipi dajete tolk? :shock:
    A veš kje majo še dobre pice? Na Celovški v piceriji Boccaccio. Majo tud bone. Kraška pa kmečka sta prau fini. O tistih brezmesnih pa raje ne bi. :wink:

  2. Ja, zdaj pa še povej, kako se to naredi! Imava isti okus. Jaz imam tudi najraje morsko s fileti. No, ta zna biti malo preveč slana. ;)

  3. Kako se naredi?ko pogruntaš, da maš prazno denarnico, greš do fotra, ti da štiri evre kupš kvas salamo sir in Ekipo, mami vzameš moko, pol kvasa raztopiš v topli vodi, počakaš nekaj minut in zmešaš moko,kateri daš mal soli.pustiš hajati, daš na pleh, potem pa prazniš hladilnik,pomi, šunka(po možnosti ne pica šunka,ker je sama voda),šampinjoni, sir, še malo pomija, v pećico na 200 za približno 25 min, daš ven in ješ!!

  4. no danč za dans lahko spečeš ene tre bomo probal d vidmo če je za kej?:):):):)

  5. ijou danč…jst sm tko vesela d bom tvoja cimra:)…zdj saj vem d lačna ne bom!res fain :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !