Meni se zdi primeren!!!

Pikiciveliki ne paše Vlado Kreslin na prireditev, kakršna je Cvičkarija.S tem se ravno ne strinjam!Ok, ne more biti na sporedu pozno, ko smo že vsi malo “nacvičkani”, nekje na začetkih programa bi pa bil zelo zaželjen!!Se strinjam, da nebi mogel, rabil peti počasnih, ima pa tudi kar nekaj veselih, ki lepo sedejo na uho!!

Ta posnetek je sicer star, vendar kaže da zna tudi Kreslin sekat:

YouTube slika preogleda

Vesel bom vsakega mnenja!

  • Share/Bookmark


7 odgovorov v “Meni se zdi primeren!!!”

  1. Kaj ne paše? Krasno bo, ker bo tam… In upam, da jaz tudi!

  2. Tako se govori!!Kaj upaš??Seveda da prideš!!

  3. Nekej v moj zagovor. :lol: A si bil lani na Škisovki? Gušti&Polona, Šank rock in DanD so ogreli ozračje, nato pa pride na plano Kreslin s svojim repertuarjem. Ilirija je bila kar naenkrat na pol prazna. Nekateri so celo jokal (ajde alkohol je tud sem velik prispeval). Podobna zgodba na novomeški cvičkariji lani. Ne rečem, da Kreslin ni fajn. Je. Legenda je. Še sama ga mam na mp3-ju. Kar lepo število njegovih komadov, samo njega je fajn poslušat v Cankarjevem domu in kakšni podobni instituciji. Bolj umirjen abient. ALi pa na začetku prireditve. Nikakor pa ne za zaključek oziroma vrhunec.

  4. pikicavelika moja, sem bil na škisovi, in sem ga poslušal, čeprav sem že bolj švoh stal!Se strinjam, da ni primeren za vrhunec žura, lahko je pa na začetku žura!bom vsaj prej prišel!
    Upam, da bo na cvičkariji??Kaj pride??

  5. Kreslin bo na koncu. Čist tazadn. :(

  6. super pikicavelika-upam da si boš želela žurati z mano ob njem :)

  7. :) to pa ni samo od mene odvisno. :lol:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !