Cimrski trip v Savinjsko dolino

V našem cimrskem stanovanju smo se letos odločili, da s super hudo mašino naredimo čimveč cimrskih izletov. Prvega smo naredili na Primorskem, medtem ko smo drugega imeli v Savinjski dolini. Spali smo pri Sarini sošolki Miheli,  kjer smo se počutili, kot pravi gostje, saj so nas Mihela in njeni starši zelo pedenali. Izlet je potekal dva dni, prvi dan smo se naselili pri Miheli, naredili krog po Ljubnem in zaključili v lokalni gostilni s še nekaterimi domačini. Drugi dan smo se po zajtrku in jutranji kavi odpravili proti Logarski dolini, kjer smo si ogledali tudi slap Rinka, kateri nas je vse pošteno zmočil. Po končanem ogledu Logarske doline smo se vrnili na Ljubno, na obilno kosilo, katerega je najbolj čakala Barbi. Po kosilu smo se počasi odpravili proti dolenjski v Gabrje pod Gorjanci, kjer smo si naredili hud žur, o katerem moram še razmisliti, če kaj pokažem(starši pa te zadeve, hehehe)!!

http://video.google.com/videoplay?docid=-206398153443396139

Lepo se zahvaljujem Miheli in njenim staršem in ti sporočam, da je bilo luštno in da bomo še prišli!!

  • Share/Bookmark


2 odgovorov v “Cimrski trip v Savinjsko dolino”

  1. iiiii, ki lepo:)
    se vid da mene ni blo pri sestavljanju tega filmčka- manka muska-halooo…pa še lubita upsss lubota in našega aktivnega pogovora z njim, nisi nč omenu-al on je biu glavna atrakcija našga izleta:)
    glede fešte-mau smo pil…vidl kako zutrej sonce vzhaja in spoznali kako lepo se je zbujat s klukco in šušujem sred popoldneva:)

  2. iii, kako lepo.
    kako pogresam nase gozdove pa vs…:)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !