Dragi gospod Janković

Lepo Vas prosim, da začnete ljubljančanom graditi parkirne prostore, da me ne bodo vsakič, ko bom parkiral pred njihovim blokom, opominjali,  da so parkirišča za stanovalce in ne za obiskovalce!!!!Kaj to pomeni????Če mam nm tablico,  ne smem iti kolegu na pir, saj bo prišel pajk in mi lepo zaplenil avto!!!!

Le kje so tisti časi, ko so bili ljubljančani še dobre volje????????

 • Share/Bookmark


6 odgovorov v “Dragi gospod Janković”

 1. Halo, ljubljanska dvorišča niso javne prometne površine, kjer bi lahko parkiral vsak Dolenjc!

 2. kdaj so bili ljubljančani še dobre volje? :mrgreen:

 3. ja je pac treba met lj tablico in bit stajerc :D

 4. pit pa vozit tko al tko ni priporocljivo. :) )

 5. @Crnkovič: A zato ker imam (imajo) na avtomobilu novomeško registrsko tablico (katere iz principa ne zamenjam) ne smem parkirat na parkirišču za blokom, v katerem je stanovanje, katerega lastniki so moji starši in v katerem trenutno živim? Ima zato vsak, ki ima pet minut časa, pravico se spravt name in me brez vzroka nadere?

  Samo enkrat me je ena trcjalska tetka iz sosednjega vhoda skušala verbalno na zelo grd način podučit, da ne smem parkirat za blokom. To mi je hotla še fizično preprečit s svojo pojavo. Ker je kao samo za stanovalce. In stanovalec nikakor ne more imeti prevoznega sredstva s novomeško registracijo. Pa sem jo hladnokrvno povabila na kavo in ji na poti do stanovanja na zvoncu, nabiralniku in na vratih pokazala oziroma namignila na tablico s priimkom. Od takrat nimam problemov. Očitno je podučila vse “nadzornike” parkirišča. :lol:
  Samo zanimivo Ljubljančanom, ki pa parkirajo za blokom in gredo potem na FMF, FRI ali pa FE oziroma na šiht v bližnje firme/inštitute, tem pa nikoli ne težijo. :roll:
  Danijel bicikel si omisli za prevoz po lj. Veliko hitrejš pa tud cenejš, pa še živci ne trpijo. ;) :lol:

 6. @crnković-tipičen ljubljanski komentar.na dolenjskem bi ti rade volje vsi pomagali, če le imajo par minut časa, medtem ko ste ljubljančani zelo nastrpni do drugih!!!
  Je pa žalostno, da imate(oziroma jih imenuješ) parkirišča za dvorišča!!!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !